LinkedIn Facebook Instagram Twitter

16 joulukuun 2022

Voimaa sukupolvesta toiseen

Yhteistyön voima voi muuntaa työn palkitsevaksi elämykseksi. Kun kolmea AGCO Powerin työntekijää haastattelee, käy selväksi, että hyvä tiimihenki on voima, joka oikein varjeltuna viriää sukupolvesta toiseen. Yhdessä työskentely kehittyvän teknologian eteen jättää jälkeensä muistoja, joita vaalia – ja motivoi työikäisiä tekemään parhaansa.

Ensimmäinen haastateltava on Tuomas Koponen, eläköitynyt AGCOpowerilainen, joka ehti toimia erilaisissa töissä jo vuodesta 1967. Hänelle on voimakas kokemus nähdä Linnavuoren toimipisteen modernit tilat sekä teknologiset edistysaskeleet, joita tehtaalla on otettu erityisesti robotiikassa. Onhan tuo kehitys juuri hänen kaltaistensa työn tulosta.

Toisella videolla Maria Rantanen, toimintajärjestelmän ja kestävän kehityksen projektien asiantuntija, antaa selkeän viestin: kun huippuluokan teknologiaa kehitetään yhteen hiileen puhaltaen, ”Linnavuoren hengessä”, kestävä tulevaisuus on päivä päivältä lähempänä.

Lopuksi projekti-insinööri Hugo Wihersaari painottaa uteliaisuuden ja avoimen mielenlaadun tärkeyttä. Hän kertoo alati tutkivansa ja etsivänsä kestäviä ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin.

Nähdyn kaltainen tiimityö tuottaa esimerkin voimaa myös tuleville sukupolville. Ja jaetut tulevaisuudennäkymät innostavat työntekijöitä elämänmittaiseen ponnisteluun. Sitä on voima yhdessä.

Ajankohtaista